SKREVET: 04.02.2012 / KLOKKEN: 19:10


Hei! Jeg har laget en ny kategori kalt "Meninger" - noe som sier seg selv at skal inneholde videoblogger og innelgg om mine meninger om forskjellige ting som jeg syns er interessant. Denne gangen skal jeg skrive om dette:

Justin Bieber haters

Som mange kanskje vet, er jeg er syykt Justin bieber fan: Og derfor valgte jeg da dette temaet. For det første; HVA I ALL VERDEN HAR HAN GJORT MOT DERE? Sykt klisjè å si, jeg vet, men serriøst. Få det inn i hodene deres at han faktisk ikke har gjort en dritt mot dere. Å kalle han homo, fag, "jente" osv.. Hva gjør det deg til? En hykler. Sier han sånt om deg? Nei. Har dere ikke lært at å rakke ned på noen, sannsynligvis BARE pga. at dere er sjalu. Greit nok at dere ikke liker musikken hans osv, men dere vet ikke en DRITT om hvordan han er. Tenk på hva han gjør for seg selv og verden; Han ber. Han er kristen. Han er et godt forbilde. Han hjelper barn i nød. Han gir penger  til veldedigheter. Han gjør fans glad gjennom musikken. Hva i helvette kan det gjøre ting værre for dere? 

Jeg er ABSOLUTT forståelsesfull for de som ikke liker musikken hans og slikt, men bare pga det så er han ikke homo? Jeg har ingenting i mot dere "ikke-beliebers", men haters.. skjerp dere.

 

Hva er din mening om Justin Bieber? Hva er din mening om Justin Bieber haters?

- Silje :)

Kategori: Meninger
Skrevet: 04.02.2012, 19:10Kommentarer

07.02.2012, kl.22:33


Enig med deg, synes det er dårlig gjort at folk driver og er så slemme mot han! Kan du vær så snill og stemme på disse to:

http://www.noroff.no/konkurranser/kf2012-2?view=entry&id=30&entryID=23009

http://www.noroff.no/konkurranser/kf2012-2?view=entry&id=30&entryID=22809

Det hadde betydd mye :)

08.02.2012, kl.14:37


heja, slenger inn litt om min mening også! ; merkes værtfall ( de fleste gutter ) hater virkelig JB. Jeg spørr faktisk gutter ganske ofte om hvorfor de hater Justin Bieber, og se svarer ofte at han er homo. Faktisk er det ikke mange som klarer og "innponere" Selena Gomez:-) fordi om han synger om jenter, følelser osv. gjør han ikke til homo ;)

08.02.2012, kl.15:10


nettop! <3


Legg igjen en kommentar


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits