OUTFITS

Bursdagsoutfit 27.12.11

Heisann! Idag skal vi feire bursdagen til meg å søstra mi med pappa sin side av familien. Det er blitt en standar å feire den sammen i romjula, for siden søstra mi ha bursdag i november, å jeg janurar, så tar vi det midt i mellom :) Nå er det veeldig lenge siden jeg har sett mange av de, for jeg er blitt en normal tenåring som aldri liker å dra til familie lenger... men det endrer seg med årene, det vet jeg jo! Det blir koselig i dag i alle fall, det skal være sikkert å vist!
singlett H&M bukse ?? (skal finne det ut) uglekjede Glitterhehehhehe, pen.

Dag ... 9? kommer senere i dag tror jeg :) Foresten kommer det bilder av gavene mine også!

Nå må jeg fikse håret, snakkes!

Hva syns du om outfitet?

- Silje :)

Julaften outfit


kjole H&M sko EUROSKO armbånd Glitter og H&M øredobber H&M

Hva syns du om outitet? :)
 Hva hadde du på deg på julaften? <3

- Silje :)

Gårsdagens innkjøp

Hei! Har ikke vist dere hva jeg kjøpte i går.. Så her er det :)
Kortermet genser fra Bik Bok, 99kr (halv pris)Tights fra Bik Bok, 75kr (halv pris)Kort genser fra Bik Bok, 99kr (halv pris)Singlett fra H&M, 50kr (salg)

Kjole (♥♥) fra B.Young, 150kr (halv pris)

ELSKER KJOLEN <3 Den sitter så bra på, og man får sykt fin form i den! Passer perfekt til min form i allefall, haha. Den er et par centimeter for lang, for jeg syns det er irriterende å kjenne at den er littegrann "hengete" under rumpa, så jeg drar den litt opp .. Får ikke lov å ha kjolebilder på bloggen, noe som er så sykt tett at jeg forstår ikke meg på voksnes hoder.. Hvis dere ser på tcmn, så legger hu ut bikinibilder, å det gjør jo ingenting? Om hu er fornøyd med seg selv, så bør man få lov til å vise det? (Ikke at jeg er så veldig fornøyd med meg selv, det er jeg faktisk ikke, men den var veeldig fin på. LOVEIT ♥)

Jeg å søstra mi var altså i byen i går.. Vi var der leeeeenge. For hu skulle stripe håret (SOM BLE SINNSYKT FINT!!!), å det tok sin tid. Vi var der vell fra 14:00 til 20:00 elns. Var litt sliten, men ikke så veldig faktisk.


Kate Voegele - Manhattan from the sky

Den er så fiiin! Hører på den as we speak (write..) Kate Voegele er foresten hu som spiller Mia Catalano i One Tree Hill. Hu er en av de beste artistene jeg vet om - fantastisk stemme <3

- Silje :)

Outfit # 010611

Her er dagens outfit. WOW, har ofte outfit nå føler jeg.. kommer kanskje til å bli det fremover - men jeg vedder på at om noen .. dager kommer jeg ikke til å fortsette så mye. I tillegg har jeg egentlig ganske dårlige outfit bilder - jeg skal bli bedre på de :)


Skjorte Gossip og shorts Cubus.

SORRY FOR SPEILBILDER, SKAL BLI BEDRE.... MEN NUU SKAL JEG NYTE FRIHETEN DE NESTE 4 DAGENE <3 BLIR SÅ CHILL. (SKAL BLOGGE DA ;P)

- Silje :) <3

jeg fikk 6'er på tentamen + outfit

hei på dere puser!  jeg har vært i lykkerus siden siste time på skolen i dag. Fikk nemlig 6'er på Norsk Tentamen min! Jeg ble så glad jeg! Kan jo ikke si at jeg var litt stolt å være den eneste som fikk det i klassen også, men slapp av - jeg skal ikke skryte rævva av meg. Jeg vil bare påpeke at jeg er kjempe glad for en god karakter (:

Uansett, jeg vil vise et lite outfit fra i dag også, det var digg vær i dag! Varmt og godt.


Topp Bik bok og Shorts Gossip - hadde også på meg svart hettegenser da :)

- Silje :)

PS: JEG MINNER OM DE TO VIDEOENE JEG SKAL HA, I INNLEGGET UNDER! GI MEG SPØRSMÅL ELLER KOM MED FORSLAG TIL MÅ GJØRE VIDEOEN :)

Outift 27.05.2011
Genser Elisabeth's mote (merke: Vero Moda) høytlivsbukse Only.

- Silje :)

this is new today

Hei igjen! Jeg var på Brotorvet i stad, og kjøpte meg noen ting! Det var ganske mye salg på Cubus nå, så det blei noen kjøp der.
Shorts fra Cubus, 249krGenser fra Cubus, 56kr.

Badetøy fra Cubus, 59kr pr. del tror jeg.

Hva syns du? :)


Min 17.mai - litt sen


(sensurerte folk fordi jeg ikke vet om de vil på bloggen.. ikke at jeg har spurt herligheten som står vedsidenav meg heller, men det går nok bra <3)

Har egentlig et fra toget også, men det blir litt teit om jeg sensurer alle uten om meg (og kanskje Em), åsså er det stress å krangle med mamma om "tilatelse fra personene på bildene", så jeg tror jeg droppern :) Hvordan var din 17. mai foresten? I år var det (for meg) så dødskjedelig, at du aaaner ikke. Gikk egentlig med to venninner, men vi satt bare et sted å ikke prata i det hele tatt - tror alle var skikkelig trøtte egentlig. Men jeg håper dere hadde en fin dag da!

- Silje :) <3
PS: hva syns du om designet mitt nå? :)


Outfit 21.04.11

Heisann!  I dag skal jeg til Kviteseid, å jeg gleder meg masse :D Nå skal jeg strax pakke, så drar vi vell agårde om et par timer. Det blir deeeeilig å komme til mitt andre hjem igjen, å nå har de fått masse søøte lam der. Da er det vell bare å finne verson 2011 av Tobias da! Tobias heter nemlig favorittlammet mitt hvert år, å hvis jeg finner to er det alltid Tobias og Sebastian eller Mathias. De er så syyykt søte! Glemmer ALDRI han første, som kom til meg hver gang jeg gikk inn i fjoset å kosa med meg <3 AAAh, savner han :(

Anywaaay, her er outfit bilde for i dag. Litt dårlige bilder kanskje:


Bukse Bik Bok (klipte hullene selv i går), Topp Gina Tricot og sko fra Økonomisko (tror jeg?) merke: Style

Q: Hva syns du? :)

Fotoklikk av Silje Brauti

Fotoklikk av Silje Brauti

16, Bamble

Jeg heter Silje Brauti, er 14år og elsker å ta bilder! Følg bloggen min, å gjerne kommenter! Er det noe du lurer på, kan du bare trykke på "kontakt" knappen. leser denne bloggen NÅ! :)

Kategorier

Arkiv

hits