Meninger

Min mening: Justin Bieber haters

Hei! Jeg har laget en ny kategori kalt "Meninger" - noe som sier seg selv at skal inneholde videoblogger og innelgg om mine meninger om forskjellige ting som jeg syns er interessant. Denne gangen skal jeg skrive om dette:

Justin Bieber haters

Som mange kanskje vet, er jeg er syykt Justin bieber fan: Og derfor valgte jeg da dette temaet. For det første; HVA I ALL VERDEN HAR HAN GJORT MOT DERE? Sykt klisjè å si, jeg vet, men serriøst. Få det inn i hodene deres at han faktisk ikke har gjort en dritt mot dere. Å kalle han homo, fag, "jente" osv.. Hva gjør det deg til? En hykler. Sier han sånt om deg? Nei. Har dere ikke lært at å rakke ned på noen, sannsynligvis BARE pga. at dere er sjalu. Greit nok at dere ikke liker musikken hans osv, men dere vet ikke en DRITT om hvordan han er. Tenk på hva han gjør for seg selv og verden; Han ber. Han er kristen. Han er et godt forbilde. Han hjelper barn i nød. Han gir penger  til veldedigheter. Han gjør fans glad gjennom musikken. Hva i helvette kan det gjøre ting værre for dere? 

Jeg er ABSOLUTT forståelsesfull for de som ikke liker musikken hans og slikt, men bare pga det så er han ikke homo? Jeg har ingenting i mot dere "ikke-beliebers", men haters.. skjerp dere.

 

Hva er din mening om Justin Bieber? Hva er din mening om Justin Bieber haters?

- Silje :)

Fotoklikk av Silje Brauti

Fotoklikk av Silje Brauti

16, Bamble

Jeg heter Silje Brauti, er 14år og elsker å ta bilder! Følg bloggen min, å gjerne kommenter! Er det noe du lurer på, kan du bare trykke på "kontakt" knappen. leser denne bloggen NÅ! :)

Kategorier

Arkiv

hits